diumenge, 18 de març del 2018

Calçots al forn




Època de calçots; s'ha d'aprofitar. Els calçots són cebes tendres que les encalcen amb terra : queden més suaus i no fan bulb.
Aquests els he comprat a una pagesa, que els fa al seu hort. Han sortit molt bons.

Els calçots s'han de fer amb foc; han de quedar torrats. Però com que no tenim foc, els he fet al forn.
Queden prou bons! La salsa l'he comprat. La Ferrer està força bé.

Calculeu uns 10 per persona.
Netegeu-los de terra i talleu les arrels. Col·loqueu-los en la graella del forn, i a sota poseu una plata amb paper d'alumini perquè embruten molt.
Escalfar el forn, a dalt i a baix a 200º. Coure uns 30 minuts i donar la volta, 10 minuts més.
Per servir a taula, si teniu una teula, millor.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada