dimecres, 31 de gener del 2018

Carxofes del Prat en cocció Sous vide





Ja us vaig parlar de les excelències de l'aparell Sous vide (baixa cocció). Cada dia m'agrada més, i fa l'efecte que ets una xef!
Les carxofes del Prat són de lo milloret. Mmm...m'encanten!
Els italians tenen un plat típic de carxofes que les fan confitades. En oli a foc molt suau i que vagin fent.
Aquestes volen ser això mateix : ben toves, ben gustoses.
Han quedat de mort!
Recordem que el fet de coure-les al buit, es couen elles mateixes en el seu propi suc.
A dins la bossa per fer el buit, he posat les carxofes pelades i per la meitat, un polsim de sal i una cullerada d'oli.
Avui he llegit un truc perquè, en fer el buit, la màquina no xucli l'oli : congelar-lo! Genial!
En una glaçonera, he posat oli i l'he congelat. Després només s'ha d'afegir a la bossa; i ja està.

Temps : 45 minuts
Temperatura : 90º
Carxofes : 2


Es posen en una bossa i es fan al buit

Quan estan, obrim amb compta la bossa i guardem el suc


Posem una planxa molt calenta, i les marquem uns segons.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada