dissabte, 3 de juny del 2017

Lassanya de verdures i pollastre




He trobat la recepta a Webos fritos i, com que tenia un pit de pollastre a la nevera i unes plaques de lassanya, m'he animat a fer-la.   Ha quedat espectacular!
L'ingredient "original"? poma! . Li ha donat un gust suau i dolcet que combina molt bé amb el pollastre i el sofregit de verdures.



Ingredients (3 persones)

  • 6 plaques de lassanya precuinada
  • un carbassó petit tallat de daus
  • mitja albergínia tallada a daus
  • una ceba tallada a daus
  • la meitat d'un pot de salsa de tomata
  • una poma tallada a daus
  • un pit de pollastre -o gall dindi- tallat a daus.
  • sal, pebre i sucre -per a la salsa de tomata.
Beixamel feta amb la Mycook :
  • 50 grs. de mantega
  • 50 grs. de farina
  • mig litre de llet
  • sal, pebre i nou moscada
  • formatge ratllat
Som-hi!

En una paella amb oli, posem a estovar la ceba tallada a daus petits. Quan agafa color, el carbassó. Minut més tard, l'albergínia. Ho deixem que cogui una estona i afegim la poma.




Un parell de voltes i tirem el pollastre. Quan ja està cuit, afegim la salsa de tomata amb una cullaradeta de sucre.



Remenem i reservem.
Posem les plaques de lassanya amb aigua calenta perquè s'estovin. Només calen uns minuts.
Els posem a assecar en un drap de cuina net.


Fem la beixamel.
En una plata d'anar al forn, posem al fons una cullerada de beixamel - així no s'enganxen les plaques.
Posem un primer pis de plaques, cavalcades unes sobre les altres aproximadament 1 cm.
Posem al damunt la meitat del sofregit. Afegim unes cullerades de beixamel.




Altre cop un pis de plaques i més sofregit. Acabem cobrint-ho amb tota la beixamel.
Afegim formatge ratllat i ho gratinem al forn amb el grill, fins que quedi torradet.
Uf! què bona ha quedat!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada