diumenge, 11 de juny de 2017

Fideus a la cassola





Sempre m'han agradat els que feia la meva mare, amb costella de porc i botifarra negra.
I amb fideus amb forat!! Em porta molts records...


Ingredients

  • 250 grs. de fideus perla (amb forat)
  • 200 grs. costella de porc a daus
  • una ceba gran
  • dues pastanagues
  • tres grans d'all
  • 3 talls de botifarra negra a daus
  • tres cullerades de salsa de tomata.
  • una mica de sucre, per treure l'acidesa de la salsa de tomata.
  • sal, pebre
  • un litre d'aigua.
Som-hi!

Primer daurem el porc i el reservem. En el mateix oli, sofregim la ceba i la pastanaga.
Ha de fer-se lent i força. Afegim els alls.
Afegim altre cop el porc i donem un parell de voltes. Hi tirem la salsa de tomata amb una mica de sucre.
Remenem.
Afegim els fideus en sec. Remenem.
Tirem un litre d'aigua.
Es fan en 9 minuts (segons instruccions del paquet). A mitja cocció afegim la botifarra.
Apaguem el foc i deixem tapada la cassola uns minuts.
L'endemà encara estan més bons!! NYAM!









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada