diumenge, 5 de març de 2017

Pastís de maduixes amb crema




Ja comença la temporada de maduixes i, encara que els hi falta una mica, ja tenia ganes de "hicarle el diente".
La base és una pasta de full, comprada feta al Lidl, i la crema l'he fet de Potax, de "polvos", de tota la vida.
La resta, qüestió d'anar col·locant les maduixes de manera una mica artística.
Al final, perquè quedi brillant, ho he pintat amb un preparat fet amb una fulla de gelatina i sucre.


S'enforna amb cigrons perquè no pugi.

En renten, es posen en un col·lador, i s'hi tira sucre. Deixem reposar perquè treguin aigua.

Desfem el pols de Potax amb llet, i la posem a bullir.

Remenant sempre


Quin bulli, esperem 1 minut i la traiem del foc. La deixem refredar.




Una fulla de gelatina, amb 1/4 de vas d'aigua i dues cullerades de sucre. Esperar que es desfaci i pintar les maduixes.



1 comentari: