dilluns, 30 de novembre del 2015

Torchietti amb albergínies, salsitxes i tomates xerri



Sabeu aquells dies que obres la nevera i dius : " tot això s'ha de menjar, ja" i fas un poti-poti, i et queda increïble?
Doncs això!

Ingredients
  • 250 grs. de pasta italiana. Jo ho he fet amb  torchietti, que compro al Aldi
  • mitja ceba
  • mitja albergínia
  • un parell de salsitxes de porc
  • 4-5 tomates xerri
  • orenga
Som-hi!
En una cassola, posem oli i sofregim la ceba tallada a daus. Quan agafa color, hi afegim l'albergínia tallada a daus ( tot amb la mandolina).
En una paella a part, posem a rossejar les salsitxes tallades petites. Al darrer moment, afegiu les tomates tallades pel mig. S'han de coure molt poc; ha de quedar un toc fresc al plat.
Ja podem muntar-ho:
En un plat fondo, posem la pasta (bullida) al fons. Al damunt l'albergínia, i després les salsitxes amb les tomates.
Empolseguem generosament amb orenga.
I ja està!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada