diumenge, 29 de novembre del 2015

Crema de carbassa amb xips de carxofa



Ja l'havia feta, la crema de carbassa, però tenia unes carxofes a la nevera ja feia dies, i he pensat en fer-les xips.
Ha quedat boníssim.




Després de pelar la carbassa, l'he tallada a daus. També una patata.
He tallat una ceba gran ( no tenia porros...) i l'he sofregit en una olla amb mantega i oli.
Quan ha agafat una mica de color, hi he afegit la carbassa i la patata. Ho he deixat enrossir una mica


Després hi he afegit aigua fins a cobrir. Polsim de sal. 
He tancat l'olla (exprés, per anar més ràpids) i he deixat que es cogui uns 10 minuts.
Quan ha acabat i he afegit un raig de crema de llet i hi he triturat amb el túrmix.

Les carxofes les he pelat i tallat totes les fulles, deixant només la base.
Amb la mandolina, he tallat làmines molt fines i les he deixat en aigua freda amb una branca de julivert, perquè no es quedin negres.
Les he escorregut i salat i enfarinat; i les he fregit en un cassó amb oli.


Han quedat realment bones!


i molt vistós a la taula!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada