dijous, 10 de setembre del 2015

Melmelada de préssec



El meu company de feina, en Quimi, fa dies que porta préssecs de casa seva. Uns préssecs dolços, petits, boníssims. Li vaig demanar que me'n portés més per fer-ne melmelada, i li vaig prometre que li portaria un pot.
La veritat és que ha quedat extraordinària.
Gràcies, Quimi!

Ingredients
  • Peseu els préssecs un cop pelats i tallats. Calculeu el mateix de sucre menys uns 100 grs. N'he posat menys perquè ja són molt dolços. O sigui, per 500 grs. de préssec, 400 de sucre ( uff....això engreixa!!!). He utilitzat un sucre especial per a melmelades, que ajuda a espesseir.
  • el suc d'una llimona
  • rajolí d'aigua

Som-hi!
A la mycook, posem sucre, suc de llimona i aigua, i programem 5 minuts, a 100º, vel. 3
Afegim el préssec tallat i programem 30-40 minuts ( si ho voleu espès) a 100º, vel. 2.
En acabar, tritureu-ho amb un cop o dos de turbo.
De seguida, emplenem els pots, els tanquem ben fort i els posem al revés, per fer el buit, crec.
Quan estiguin freds, ja els podeu girar i conservar. O menjar!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada