dimarts, 11 d’agost del 2015

Pastís de pinya




Ràpid i fàcil. I força bona. Toc: emborratxar-lo amb whisky.
L'he treta del receptari de la Mycook

Ingredients
  • un pot de pinya amb almívar ( jo n'he posat dos de petits)
  • 3 ous
  • 150 grs. de sucre ( hi he afegit un sobre de sucre amb vainilla)
  • 150 grs. de farina
  • un sobre de royal
  • sucre per caramel·litzar  
  • almívar: 80 grs. de sucre, 2 cullerades de whisky ( o rom) i 3 d'aigua i el suc de la pinya.
Som-hi!

Primer untem una plata del forn amb mantega. Hi col·loquem al damunt els talls de pinya. 


Per donar-li un toc de color hi he posat unes prunes sense os que corrien per la nevera. 


Al vas de la Mycook, amb les varetes posades, posem els ous i el sucre i batem 4 minuts a velocitat 4.


Afegim la farina i el llevat, i programem 1 minut a velocitat 4.

Es tira pel damunt de la pinya i es posa al forn uns 25minuts a 190º.


El deixem refredar i mentrestant preparem l'almívar.


En el vas net de la mycook posem el sucre i el suc de pinya.2 minuts a 120º, velocitat 2.
Afegim el whisky i l'aigua i programem 5 minuts més, a 120º, velocitat 2.



Agafem un pinzell i anem amarant el pastís.

Per donar-li un color bonic, hi he afegit sucre i ho he cremat amb el bufador. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada