dimecres, 15 de juliol del 2015

Tagliatelle amb cloïsses


Cosa fàcil i boníssima!
La pasta fresca l'he comprada en una botiga que la fan ells. Estava molt bona. 
S'han fet en 5 minuts!!

Ingredients
  •  350 grs. de tagliatelle frescos
  • 250 grs. de cloïsses fresquíssimes
  • un bon grapat de julivert 
  • 3 grans d'all
  • mitja copa de vi blanc ( un vi que fa un amic d'una amiga)
  • una tomata madura ratllada ( aquesta, de l'hort del pare)
Som-hi!

Posem els alls laminats a daurar en una cassola.


Abans que agafin molt de color, afegim la tomata ratllada ( sabem que ja està, quan canvia de color, a taronja). Jo sempre li poso sal i sucre, a la tomata. Així no queda tan àcida.


Tirem les cloïsses  i el vi blanc. Tapem perquè s'obrin. Afegim el julivert. Reservem.




D.O. Empordà

Bullim la pasta en molta aigua amb sal. Si és fresca, en dos-tres minuts ja està.



Es posa la pasta al plat, posem les cloïsses amb salsa a sobre, i adornem amb més julivert fresc.


 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada