dijous, 9 de juliol del 2015

Pollastre al curry amb pinya i llet de coco




Es fa en 10 minuts!
El curry de fet no és una sola espècia sinó unes quantes barrejades : cúrcuma, celiandre, bitxo, etc.
És l'olor típica dels restaurants indús, els tandoori. Tandoori és un tipus de forn d'argila on hi cuinen.
La pinya li he afegit jo, buscant frescor al plat.

Ingredients
  • Dos pits de pollastre tallats a daus
  • una ceba 
  • un gra d'all
  • mig pot de llet de coco
  • un bon polsim de curry
  • un tall de pinya fresca
  • dues cullerades de salsa de tomata concentrada
  • arròs per acompanyar
Som-hi!

Posem la ceba talladeta a daurar en la paella amb oli. POsem sal, pebre i una mica de curry al pollastre.Quan agafa color, l'afegim a la ceba i deixem que cogui.
Afegim la pinya tallada a daus.
Tirem la salsa de tomata i després la llet de coco. Que cogui uns minuts. Tirem unes dues culleradetes de curry. Deixem que faci xup-xup.
Si us agrada picant, podeu afegir una mica de bitxo.
Acompanyeu amb arròs.
Ha quedat molt bo

https://lh3.googleusercontent.com/-UjiYLP9vO4d9dvfGeQT9ui6zFL0ypZo7XN4gnTYHeo=w1024-h683-no





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada