dilluns, 27 d’octubre del 2014

Gelat de xocolata amb ratafia





Ja feia dies que el gelat de xocolata era a punt a caure, i sobrava un cul de ratafia a la nevera.
I m'he dit : Per què no?
He trobat la recepta ( n'hi ha moltes) en aquest bloc i la ratafia és el meu "tunnejat"

Ingredients
  • 100 grs de xocolata negra al 70 % . Jo he utilitzat una de cobertura
  • 50 grs. de cacau en pols
  • 400 grs. de llet
  • 200 grs. de nata ( 35% de greix)
  • 3 iemes
  • 180 grs. de sucre especial per a gelats ( porta pectina)
  • un pessic de sal
  • un rajolinet de ratafia  feta pels meus amics Neus, Sílvia, Víctor i Marta. Boníssima!!

 Som-hi!

Més fàcil impossible, amb la Mycook.
Trossegem la xocolata de cobertura uns segons i afegim la resta. Programem 9 minuts, 90 graus i vel. 4.
El toc de la ratafia, mmm...... suprem!

40 minuts a la geladora

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada