divendres, 22 d’agost del 2014

Seitons en tempura


M'he deixat la càmera.... perdó per la mòbil-captura-cutre :-(

Els seitons són les anxoves en fresc, sense la salmorra.
El secret és ben senzill : fresc no, fresquíssims!
Es netegen traient els budells i l'espina central, i es fa la tempura amb farina i aigua freda. Jo hi he posat pebre, que era l'únic que corria per la cuina dels pares.
Si hagués estat a casa, li hagués posat pebre vermell.
Es fregeixen en oli calent i es posen a escórrer sobre paper de cuina.
Les patates, de l'hort del pare, ben netes amb la pell al microones 10 minuts. Després les he obert per la meitat i les he marcat en una paella fins que han agafat una mica de color.
Després he agafat oli d'oliva verge, 3 grans d'all i força julivert i hi he triturat amb la túrmix.
L'he tirat pel damunt les patates. Fàcil, eh?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada