dissabte, 23 d’agost del 2014

Remenat de botifarra de perol amb poma, patates i ceba



He comprat a la carnisseria una botifarra de perol. No sabia ben bé què faria amb ella; m'ha entrat la gana gourmande que diu ma mare, i hi he anat posant ingredients.
La veritat és que ha quedat molt bo. La poma amb la botifarra fan una gran parella! La dolçor d'una compensa el greix de l'altra.

Ingredients
  • una botifarra de perol
  • una poma
  • una ceba
  • una patata hermosa
  • un o dos ous
 Som-hi!
Com que tenia gana i, per tant, pressa he posat la patata amb pell al microones. Era grandeta, aixì que s'hi ha estat ben bé 10 minuts
Mentrestant, he posat la ceba a la paella amb oli, i al cap d'una estona la poma. Les he deixat que anessin agafant coloret -com si estiguessin a la platjeta prenent el sol-.
Més tar hi he posat la botifarra i he deixat que es desfés, mmmmm.......oloretaaaaaa....!
He pelat la patata quan ja era freda i l'he tallat a daus. La he afegit i he deixat enrossir.
En acabar, hi he tirat l'ou i, com diu el nom, he remenat. I ja està.
Ep! Sal i pebre que no falti!
El proper cop hi posaré all i julivert. I més poma.
Per cert, era Royal Gala, de les primeres de la temporada. Cruixents i boníssimes.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada