dissabte, 10 de maig del 2014

Bunyols de bacallà





Ingredients

- 300gr de bacallà.
- 2 grans d'all.
- 1/4 de ceba
- Un parell de branquetes de julivert fresc
- 2 ous
- 160 ml. d'aigua
- Una culleradeta de llevat Royal (o 1/4 de culleradeta de bicarbonat)
- 120 gr. de farina de blat
- Sal (?)
- Oli per fregir.

Som-hi!

1.- Posar en el vas l'all, la ceba, el julivert fresc i el bacallà, i triturar Vel.5, 8 seg, aprox.
2.- Afegir 25gr. a oli d'oliva i programar 5 min., a 120º, Vel. 2
3.- Afegim la farina, el llevat, l'aigua, els ous i la sal ( si cal!) . Barregem a velocitat 6, fins que quedi una pasteta.
Fregir amb oli abundant, a foc mig-baix. Deixar reposar sobre paper de cuina.
Bon profit!

la recepta l'he trobada aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada