dissabte, 15 de març del 2014

Quinoa amb verdures al vapor




La quinoa en cru

Un cop bullida
La quinoa és una planta de la qual s'obté una petita llavor. Com si fos una nou diminuta.
Té molt de midó, proteïna, però no té gluten. És rica en fibra dietètica, fòsfor, magnesi i ferro.
Prové de l'Amèrica llatina. Les Nacions Unides la considera un súperconreu. Fins i tot els astronautes, quan són a l'espai, en mengen.
Sembla un cereal, com un cuscús, però té un sabor molt bo i gustós.
Es bull amb aigua en una proporció de 2/1 ( dos d'aigua per un de quinoa).
He posat a la vaporera de la Mycook una ceba tendra, una pastanaga i un carbassó.
Quan estaven al dente, les he afegit a la quinoa i he posat unes anous i unes olives negres d'Aragó.
Molt fàcil i moooooolt sa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada