dilluns, 11 de novembre de 2013

Quiche Lorraine



He trobat aquesta recepta a Velocidad cuchara .
Jo la feia diferent, més lleugera. A veure aquesta què tal.

Cal punxar la massa perquè no pugi


dissabte, 9 de novembre de 2013

Pa de pagès




Segueixo amb el gust per fer pa. Ara he provat la farina de El Amasadero, farina panadera, i la veritat és que hi ha diferència amb la que compro al súper.
He comprat per internet de 4 classes: farina panadera, de força, de rebosteria i semolina. T'ho envien a casa al cap de dos dies, o sigui, molt ràpid. Això sí, pagant uns 6 € de transport. O sigui que he aprofitat i he comprat uns 12 quilos en total. Molta farina...
També m'he comprat un recipient per llevar el pa, un "baneton". La veritat és que ha quedat molt rodonet i ha llevat molt bé, com es veu a les fotos.
El gust, genial. La crosta, és assignatura pendent... ja millorarà.
La recepta l'he trobada en aquest web fantàstic Playlosophy

Ingredients
  • 500 gr. farina panadera
  • 300 gr. aigua
  • 10 gr. sal
  • 3,3 gr. llevat sec de flequer. Exactes!!
 L'elaboració és fàcil, però s'ha de deixar força estona llevant. Consulteu el web, que està molt ben explicat amb fotos de tot el procés.




La massa, llevant

Això és el banetón