dissabte, 21 de setembre del 2013

Torta di mele (Coca de poma)




Aviat anirem a Venècia i per anar "escalfant motors" he trobat aquesta recepta italiana. L'olor que fa tota la cuina, a poma i canyella, és espectacular!
La recepta l'he trobat a Delicious stories , i l'he adaptada a la Mycook. Súper-ràpida!!!!

Ingredients
  • 4 pomes
  • 250 grs. farina
  • 100 grs. mantega tova
  • 150 grs. sucre
  • 1 ou + 1 rovell
  • 125 ml. llet
  • ratlladura d'una llimona
  • 1 sobret de llevat químic ( tipus royal)
  • sal
  • sucre morè i canyella per empolsegar
 Som-hi!


Preescalfem el forn a 200º .
Posem la mantega i el sucre al vas de la Mycook, amb les varetes. Programem 4 min. a 40º, vel 3-4.
Afegim els ous, la llet, la ratlladura, el royal, la farina i un pessic de sal.
10 segons a la Mycook, no massa. Comprovem que la farina s'ha integrat bé, i si no, ho acabem de remenar amb l'espàtula. Ho aboquem en un motlle engreixat o amb un de silicona.
Pelem les pomes. La meitat d'una, la tallem a quadradets i  l'afegim a la massa. Ho remenem una mica.
Tallem la resta de les pomes a llunes i anem decorant la coca.
Es posa al forn uns 40-45º , calor a baix. Els últims 5 minuts, calor a dalt perquè quedi enrossit.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada