dissabte, 23 de març del 2013

Flam d'ou




El flam és d'aquelles coses que a tothom agrada. Ens porta records de la infantesa; és refrescant, suau, dolç, passa bé ( que diu la meva mare). Ho té tot fer ser un èxit. Menys per aquells que fan règim, clar!

Ha estat molt fàcil de fer amb la Mycook : batre i coure al vapor.

Ingredients
  •  4 ous grans
  • 1/2 litre de llet
  • 130 grs de sucre
Som-hi!

Es barregen els 3 ingredients uns segons en el vas de la Mycook. Es preparen unes flameres amb caramel ( sucre cremat). Jo el tenia del que ve fet, i així l'he aprofitat.
S'hi aboca la bresa i es col·loquen dins el recipient del vapor. 
vaporera sobre el vas de la Mycook
Es tapen amb paper d'alumini i amb paper de cuina per absorbir l'excés d'aigua.
Es posen 800 gr. d'aigua en el vas i es col·loca la vaporera ( com en la imatge).
Programem 35minuts, a 120º velocitat 3.
Quan acaba, deixem que refredi en la vaporera i després posem les flameres a la nevera.
Són millors l'endemà!
No em digueu que no són fàcils!!!!

  

 





Només han durat uns segons damunt la taula!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada