divendres, 28 de desembre de 2012

Cupcakes de llimona amb buttercream d'idem

Marededeusenyor! Què bons que han quedat! Ara, això sí : són una bombaaaaa!
La recepta l'he treta de Cupcakesytartas.com
M'estreno amb el buttercream. Semblava que havia quedat massa "pringós" però no. Ara sí, tonelada de sucre!





fent proves d'il·luminació, amb la tenda de llum







Sembla que rigui...




dilluns, 24 de desembre de 2012

Gelat de mandarina



És un encàrrec de la meva germana. No sé què tal haurà sortit, però té bona pinta.

dimecres, 19 de desembre de 2012

Cupcakes de llimona i iogurt



He tornat a treure la recepta de Objetivo:cupcake perfecto
A mi m'han sortit menys perfectes, però m'he divertit fent-ho. Com que em feia mandra fer el frosting, hi he posat philadelphia i a córrer! . Això sí, amb decoració nadalenca.





dissabte, 15 de desembre de 2012

Pa de pita i tzatziki




El tzatziki és una salsa freda feta amb iogurt i cogombre, molt típica dels països mediterranis, com Grècia o Turquia. És refrescant i molt bona.
Se li ha de treure tota l'aigua al cogombre abans d'afegir-lo al iugurt. Aquest, millor grec, clar.

Ingredients
  • 1 iogurt grec
  • 1 cogombre, pelat i ratllat
  • suc de mitja llimona
  • 1 gra d'all
  • un grapadet de menta fresca ( jo l'he agafat del test que tinc al balcó)
  • sal i pebre
Som-hi!
Primer pelem cogombre i li traiem les llavors i la polpa amb una cullera. Es deixa una estona amb sal perquè aquesta n'absorbeixi l'aigua.Després es treu la sal que hagi quedat i es ratlla . Es posa en un drap net i s'esprem, cargolant com una tovallola, fins que tregui tota l'aigua.
I ja el podem afegir al iogurt,el suc de llimona,la menta, l'all, sal i pebre.
Es deixa a la nevera, perquè quedi ben fred.

El pa de pita
És un pa molt fi, molt típic dels restaurants àrabs, però també n'he menjat en restaurants hindús,acompanyat de tota mena de salses, com la tzatziki.
S'ha deixar llevar i amassar molt fi, per tal que formi bombolles en coure.
Està molt i molt bo! Animeu-vos a fer-lo!
La recepta


Pollastre tikka masala




És un pollastre amb salsa de curry. La recepta és d'origen del sud-est asiàtic, però molt arrelat a la Gran Bretanya.
L'he fet amb la MyCook, i es fa en un moment.El resultat : espectacular!
L'hem acompanyat amb arròs. Tothom m'ha demanat la recepta o sigui que ha quedat molt bo.
La recepta l'he treta de Velocidad cuchara




dijous, 13 de desembre de 2012

Pizza


La recepta és la del llibre de la MyCook.
A vegades vaig fent variants, com utilitzar farina d'espelta. Sempre queda boníssima.
I a més, la elaboració és molt familiar. Jo sóc l'encarregada de la massa (fer-la i estirar-la) i el meu fill, d'emplenar-les.
Aquest cop hi hem posat tomates kumato i alfàbrega en una, i en l'altra, ceba i tonyina, a part de la salsa tomata i diversos formatges. El toc final: tirar-hi molta orenga.

Abans




Tonyina,ceba i taquets de pernil salat. Boníssima!

A nosaltres ens agrada amb la massa molt fineta.

dissabte, 8 de desembre de 2012

Tartaletes amb Orange curd


Una companya ha portat taronges de València,riquíssimes, i com que en tinc una pila, he buscat un equivalent al Lemon curd, que vaig fer un dia.
L'he trobat aquí. Les tartaletes les he fet amb massa brisa , tallada en cercles fetes amb un vas i posades dins el motlle de les madalenes.
Després les he decorat amb icing sugar i salsa de xocolata.

diumenge, 2 de desembre de 2012

Plum cake



Típic avorriment del diumenge a la tarda.Tenia una capsa de fruita confitada i volia gastar-la però sense gaire feina. La típica mandra del diumenge.
 He trobat la recepta per a la MyCook a Cocinar con MyCook
El meu tuneig : mullar amb ratafia pel damunt al moment de posar-ho al forn.



La fruita confitada no es veu, però hi és!